Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Vakgroepen

Bij LT Group hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op een aantal vakgebieden. Hieronder de belangrijkste met een korte omschrijving. Hebt u vragen over een andere vakgebied? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkvoorbereiding

De wereld van werkvoorbereiding kent weinig geheimen voor ons. Wij werven, selecteren en plaatsen veel werkvoorbereiders en leiden ze op. De ontwikkeling van zowel startende werkvoorbeiders als ervaren heeft bij ons veel aandacht. We hebben de laatste jaren een netwerk opgebouwd met vakkundige werkvoorbereiders en office engineers. Bezoek ons ook eens op LinkedIn

Lees meer op Cursus werkvoorbereider

Projectmanagement

De projectwereld verandert snel. Het aantal technici met uitgebreide projectervaring neemt gestaag af door de uitstroom van de babyboomers. Instroom van nieuwe technici is gering terwijl het aantal bedrijfsjuristen, controllers en andere disciplines in de periferie van het project juist toeneemt.
Voor u als opdrachtgever bieden wij Projectservices aan. Dat houdt in dat wij voor u het gehele project kunnen bemensen. Dus naast de projectleider leveren wij dan ook de Planner, QA/QC, Document Controler, Project Secretariaat en aanverwante functies.

Lees meer Projectmanagement

QA/QC (Quality Assurance en Quality Control)

Quality Assurance en Quality Control. Steeds vaker komt het voor dat QA en QC aparte disciplines zijn binnen een project of binnen een organisatie. Zoekt u een QA/QC Manager voor het aansturen van een al dan niet nog op te bouwen QA/QC-afdeling? Heeft u (tijdelijke) versterking nodig van uw QA/QC-afdeling?

Lees meer over QA/QC

Innovatiemanagement

Innovatiemanagement is een groeiende discipline. Innovatie vraagt veel van organisaties: creatieve denkkracht, een heldere visie, wendbaarheid en draagvlak in de organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in innovatiemanagement en kunnen op dit gebied adviseren. Of organisaties helpen aan specialisten die innovatieprojecten in goede banen leiden.

Lees meer over onze adviesdiensten op het gebied van innovatie

Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) & (HSE)

Quality, Health, Safety and Environment (QHSE)  is van cruciaal belang binnen het bedrijfsproces. Het welzijn van de arbeiders staat garant voor een goede productiviteit. Met QHSE wordt verwezen naar het dusdanig vormgeven van het beleid van een organisatie dat voldaan wordt aan eisen en/of wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden (waaronder veiligheid en gezondheid), milieu en de kwaliteit van producten of diensten.

 

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
189 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
267 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
374 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.