Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Onze Adviesraad

Kennis van innovatie en marktontwikkelingen

Om geluiden, verbeteringen en ideeën uit de markt, van onze klanten en vanuit onze professionals beter op te vangen hebben wij een adviesraad opgericht. Deze adviesraad bestaat uit managers, directeuren en specialisten binnen de chemie, industrie en offshore.

De adviesraad adviseert ons op het gebied van innovatie en marktontwikkelingen. Op deze manier draagt de adviesraad bij aan succesvolle projecten en initiatieven voor klanten en organisatie. Hierdoor komt het innovatief vermogen van onze organisatie, de mensen én de opdrachtgevers volledig tot zijn recht.

Ook een inititaief of meer informatie?

Hebt u een een idee dat u wilt voorleggen aan onze adviesraad? Of wilt u meer informatie over de adviesraad en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met AnneMarie Legerstee via 085 - 30 30 299 of annemarie@lt-group.org

Recente artikelen
op12-9-2017 8:35
32 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
115 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
178 bekeken | 0 reacties
Per 1 juli 2017 treedt een aantal wetswijzigingen in werking die van belang zijn voor HR-professionals. De Arbowet wijzigt. En het wetsvoorstel dat de Wet Minimumloon en minimumvakantiebijslag wijzigt, treedt gedeeltelijk in werking. Een overzicht van de wetswijzigingen per 1 juli 2017.
op27-6-2017 12:48
213 bekeken | 0 reacties
Duurzame inzetbaarheid is een heel ruim begrip. Een XpertHR Auteur heeft als HR manager jarenlang ervaring. Zij beantwoordt veel gestelde vragen over duurzame inzetbaarheid.
op27-6-2017 12:44
337 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.