Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Arbeidsmarktcommunicatie

De arbeidsmarkt trekt aan. Organisaties moeten zich weer klaar gaan maken voor een nieuwe 'war for talent'. Zeker in de technieksector is het talent schaars. Werkgever zullen zich moeten onderscheiden van de concurrentie op de arbeidsmarkt. Goede arbeidsmarktcommunicatie kan daarbij helpen.

Een sterk werkgeversmerk

Als werkgever zult u duidelijk moeten maken waar uw organisatie voor gaat en staat. Waar gaan de ogen van uw mensen van flonkeren en de harten sneller van kloppen?Waarom bent u een aantrekkelijk werkgever? U zult moeten bouwen aan uw werkgeversmerk: employer branding.

Binnen beginnen....

Bouwen aan een sterk merk begint in uw eigen organisatie. Als uw eigen mensen weten waar de organisatie voor gaat en staat, en, nog mooier, dat ook kunnen uitdragen, staat u al 1-0 voor. Internal branding is daarom minstens zo essentieel als employer en corporate branding.

Één verhaal... naar alle markten

Wij geloven in een geïntegreerde aanpak van uw merk. De missie en visie van uw organisatie zijn leidend en altijd hetzelfde. Of u nu praat met klant, stakeholder, potentiële medewerker of eigen medewerker. Het is ons inziens essentieel die ziel van de organisatie te vinden.

Netwerk van specialisten

Heeft u een vraagstuk op het gebied van internal of employer branding? Of een directe behoefte aan een arbeidsmarktcommunicatiestrategie of -concept? Dan kunt u bij LT Consultancy terecht. Wij werken met een sterk netwerk van specialisten op dit gebied.

Meer weten?

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Marijn de Pee - van Wel, HR Advisor. Telefoon 085 30 30 299 of e-mail: marijn@lt-group.org

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
188 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
267 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
373 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.