Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Certificering

Ieder bedrijf dat concurrerend wil blijven, moet zich steeds flexibeler organiseren. Dat is geen luxe maar een noodzaak. Bij het flexibel organiseren van het personeelsbestand draait het om de juiste balans tussen vast en tijdelijk personeel, het zo efficiënt inzetten van werknemers en het vermijden van over- en onderbezetting.

ABU een sterk merk!

LT kan op verschillende wijze zorg dragen voor personeel binnen uw organisatie. Zo gebruiken wij uitzendovereenkomsten voor korte opdrachten en detacheren wij mensen voor langere trajecten. Dit doen wij onder de richtlijnen van de ABU CAO. Wij komen met u een periode overeen dat de professional wordt ingehuurd en wij verzorgen het arbeidscontract met de kandidaat en doen de loonverwerking. Dit doen wij tegen marktconforme tarieven. U bent gegarandeerd dat wij zorg dragen voor alle afdrachten naar sociale partners en belastingen. Dit is geregeld binnen het NEN 4400-1 certificaat.

Eerst zien dan geloven

Wij doen een uitgebreide voorselectie zodat u verzekerd bent van de juiste kandidaat. Wij checken de referenties en nemen eventueel een PPA test af. PPA staat voor Persoonlijke Profiel Analyse en meet het werkgerelateerd gedrag van kandidaten. Is de ideale match gevonden? Dan krijgt de kandidaat een grondige instructie voordat hij of zij bij u veilig aan de slag gaat. Hierdoor zijn onze uitzendkrachten gemotiveerd en weten ze precies wat er van hen verwacht wordt.

NEN 4400-1

LT Group is NEN 4400-1 gecertificeerd. De NEN regelt dat op periodieke wijze gekeken wordt of LT aan zijn afdrachten doet naar o.a. de Belastingdienst. Voor opdrachtgevers een belangrijke borging in het kader van de Wet Keten Aansprakelijkheid. Opdrachtgevers kunnen er van op aan dat LT op een ordentelijke wijze haar afdrachten doet. Voor onze werknemers die werken bij opdrachtgevers betekent dat LT de juiste inhoudingen voldoet op hun bruto loon.

De Stichting Normering Arbeid (SNA) staan alle gecertificeerder bedrijven gepubliceerd. Onze certificerende instantie is de VRO uit Barendrecht.

Veiligheid Checklist Uitzendbureaus

LT Group is VCU gecertificeerd. VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) is een systeem voortgekomen uit VCA en is daar ook op gebaseerd. VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het behelst een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Ook VCU is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem (VG is Veiligheid en Gezondheid), maar dan speciaal voor uitzendorganisaties. In tegenstelling tot VCA richt VCU zich uitsluitend op veiligheid en gezondheid en niet op milieu.

Voor onze opdrachtgevers en werknemers betekent dat alle medewerkers van LT zich bewust zijn van de veiligheidsrisico's die verbonden zijn aan het werk bij onze opdrachtgevers en dat wij onze medewerkers optimaal informeren over deze veiligheidsrisico's. Dit alles binnen de mogelijkheden die wij hebben.


Op onze download pagina vindt u verschillende documenten die belang zijn voor de goede uitvoering van ons beleid.

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
2014 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
2662 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
2181 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
2112 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2019 LT Group, All right reserved.