Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Arbeidsadvies

“Het versterken en ontwikkelen van het aanpassings- en verandervermogen van organisaties èn werknemers wordt steeds meer hét onderscheidend vermogen om succesvol te zijn en te blijven.”

Een goed personeelsbeleid draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf en is een investering die zichzelf terugverdient.

Zonder een heldere structuur is het moeilijk om op termijn succes te hebben met uw onderneming. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches kunnen wij een persoonlijk advies uitbrengen over de meest efficiënte wijze om uw organisatie in te richten. Hierbij hebben wij vanzelfsprekend aandacht voor veranderingen en het opleiden van uw medewerkers.

Onze passie is uw organisatie blijvend beter te laten functioneren, samen met u en uw medewerkers naar nieuwe mogelijkheden zoeken, veranderingen doorvoeren en resultaten boeken. Maar ook het voorkomen van risico's, of het beter leren omgaan met de aanpak van risico's zowel in uw bedrijfsprocessen als ten aanzien van uw werknemers. Dit zijn adviestrajecten waarin wij onze toegevoegde waarde kunnen bewijzen: praktisch, weten waar het over gaat en oplossingsgericht. Voor dit soort adviestrajecten wordt gebruik gemaakt van de PPA methode, hierdoor kan er op gerichte specifieke eigenschappen worden gestuurd.

Specialistisch arbeidsadvies op het gebied van coaching, begeleiding, re- en outsoursing, innovatie, wet- en regelgeving, veranderende arbeidsmarkt, communicatie, functionering- en beoordelingsgesprekken zijn bijvoorbeeld probleem- en vraagstukken waarbij wij u kunnen ondersteunen en begeleiden.

Meer weten?

Voor Specialistisch arbeidsadvies werkt LT samen met Rob van der Waal - Arbeidsdeskundige. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Marijn de Pee - van Wel, HR Advisor. Telefoon 085 30 30 299 of e-mail: marijn@lt-group.org

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
189 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
267 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
374 bekeken | 0 reacties
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.