Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

LT PROFESSIONALS

Werk van betekenis

Wij begrijpen dat je als professional werk wilt doen van betekenis. Het bevordert het plezier en de voldoening in een baan. Winnende bedrijven – onze opdrachtgevers - gaan met hun tijd mee. Hierbij is innovatie is een van de belangrijkste voorwaarden. Onze professionals dragen nadrukkelijk bij aan de innovatiekracht van organisaties. Betekenisvol werk dus.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wil jij een mooie baan waarin je kunt groeien als professional en je vak op een nog hoger peil kunt brengen? Dan heeft LT Group jou veel te bieden. We hebben een groot netwerk van mooie opdrachtgevers met uitdagende vacatures voor professionals in de techniek. Je wordt intensief begeleid door mensen uit de business en je kunt via ons je vakkennis vergroten door het volgen van trainingen en opleidingen.

Vacatures en solliciteren

Ben jij een professional met verbetervermogen en wil jij graag bedrijven vooruit helpen met jouw kennis en passie voor innovatie? Dan kun je via LT prima aan de slag in techniek. We maken graag kennis met je!

Neem eens een kijkje bij onze vacatures en solliciteer direct. Of maak een afspraak voor een kop koffie.

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
188 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
266 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
373 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.