Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Jan-Paul van den Bosch - HR Solutions
Jan-Paul is bij LT Group betrokken bij het opzetten van het nieuwe bedrijfsonderdeel HR Consultancy en HR Professionals alsmede het ontwikkelen van diverse trainingsprogramma’s.
Ervaren (interim-)manager en adviseur. Pragmatisch en verbindend met focus op resultaat. Zijn passie: mensen en organisaties doen bewegen en ontwikkelen, het verschil maken.

Jan-Paul heeft achttien jaar bij Randstad Nederland gewerkt. Hij heeft daar in diverse directiefuncties in een sterk veranderende omgeving strategische veranderingen doorgevoerd.
Als directeur Randstad HR Solutions heeft hij PL verantwoordelijkheid gecombineerd met de invoering van nieuwe bedrijfsstrategieën en herpositioneringen. Daar ook veel ervaring opgedaan met het vertalen van strategie naar operationeel leiderschap en een klantgerichte organisatie met ruim 400 professionals. De afgelopen jaren heeft hij zijn lijn- en directie ervaring omgezet in diverse interim managementrollen en management development programma’s. Opdrachten uitgevoerd met zowel grote reorganisaties als individuele trajecten. Advisering over het sociale plan, inrichten mobiliteitscentra, programmamanagement en specifieke maatwerkoplossingen.

Jan-Paul is bedrijfsjuridisch en privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Diverse trainingen en business courses o.a. MOC, IBO, Tias Business School en International Graduate School of Management Barcelona.

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
2013 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
2661 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
2181 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
2111 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2019 LT Group, All right reserved.