Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Sam - Projectleider
Sinds eind 2016 ben ik via LT Professionals werkzaam als projectleider voor Mourik, een grote speler op het gebied van technische dienstverlening in de (petro)chemische industrie en staal-, metaal-, energie- en milieusector. Ik ben ooit begonnen als metaalbewerker, waarna ik me door de jaren heen heb opgewerkt tot waar ik nu sta. Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de turnarounds en andere projecten binnen de contractvoorwaarden, bestek- en kwaliteitseisen, planning en werkbegrotingen. Ook geef ik advies over het plan van aanpak en kostprijsberekeningen tijdens de tenderfase en analyseer ik de scope van de werkzaamheden vs de kosten om de projectbegroting te controleren. Een hele mond vol, maar ontzettend leuk werk! Samen met het projectteam proberen we steeds de beste oplossingen aan te bieden, waardoor er steeds meer nieuwe projecten kunnen worden verworven. Met de juiste portie enthousiasme en gedrevenheid zet ik me graag in voor m’n team, klanten en projecten.

Recente artikelen
op12-9-2017 8:35
31 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
115 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
178 bekeken | 0 reacties
Per 1 juli 2017 treedt een aantal wetswijzigingen in werking die van belang zijn voor HR-professionals. De Arbowet wijzigt. En het wetsvoorstel dat de Wet Minimumloon en minimumvakantiebijslag wijzigt, treedt gedeeltelijk in werking. Een overzicht van de wetswijzigingen per 1 juli 2017.
op27-6-2017 12:48
212 bekeken | 0 reacties
Duurzame inzetbaarheid is een heel ruim begrip. Een XpertHR Auteur heeft als HR manager jarenlang ervaring. Zij beantwoordt veel gestelde vragen over duurzame inzetbaarheid.
op27-6-2017 12:44
336 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.