Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Jan de Jong, werkverantwoordelijke E&I bij een opdrachtgever in de Botlek

“De kern van succes ligt aan een aantal factoren, via LT Group heb ik al deze ingrediënten gevonden. De combinatie van hard werken, informele sfeer, de vrijheid tot zelfontplooiing, leuke collega’s en de ruimte om te bewegen, hebben ertoe geleid dat ik geheel tot mijn recht kom bij deze raffinaderij. “Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij LT. LT is een organisatie die voor persoonlijkheid gaat. Als je een vraag hebt, werk gerelateerd of niet, kan je deze altijd stellen. De mensen zijn vriendelijk en zitten er voor jou, je bent meer dan alleen een nummertje, en dat merk je. Mocht je een keer problemen hebben staat het hele kantoor klaar voor je, en het voelt fijn zo'n organisatie naast je te hebben.
In mijn werk als werkverantwoordelijke E&I houdt ik me dagelijks bezig met het ontwerpen, beheren en verbeteren van de elektrotechnische installaties. Daarnaast geef ik als aangewezen installatieverantwoordelijke invulling aan het beleid en ben ik bepalend bij het ontwikkelen, implementeren en borgen van het beleid op elektrotechnisch gebied met als doel de veiligheid van de elektrotechnische installatie en onze medewerkers te kunnen garanderen.

Recente artikelen
op12-9-2017 8:35
31 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
115 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
178 bekeken | 0 reacties
Per 1 juli 2017 treedt een aantal wetswijzigingen in werking die van belang zijn voor HR-professionals. De Arbowet wijzigt. En het wetsvoorstel dat de Wet Minimumloon en minimumvakantiebijslag wijzigt, treedt gedeeltelijk in werking. Een overzicht van de wetswijzigingen per 1 juli 2017.
op27-6-2017 12:48
213 bekeken | 0 reacties
Duurzame inzetbaarheid is een heel ruim begrip. Een XpertHR Auteur heeft als HR manager jarenlang ervaring. Zij beantwoordt veel gestelde vragen over duurzame inzetbaarheid.
op27-6-2017 12:44
336 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.