Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Werkvoorbereider in een nieuw perspectief!


 

PERSOONLIJKE GROEI

Van iedere deelnemer wordt zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsplan besproken. In het plan komen de harde- en zachte competenties aan de orde welke verwacht worden van een werkvoorbereider. De opdrachtgever heeft aangegeven in welke mate de competenties benodigd zijn. Op basis van gesprekken en testen wordt door LT Group bepaald waar de deelnemer zich in het veld bevindt. Dit niveau wordt afgezet tegen het gewenste niveau voor de functie dat door de opdrachtgever is ingevuld. Hieruit is een GAP analyse te maken waarbij de deelnemer naast de verplichte 2 basismodules tevens aanvullende modules kan volgen teneinde de GAP te dichten.

 

EEN VOORPROEFJE

OVER DE CURSUS

Voor werkvoorbereiders hebben wij een cursus opgesteld welke als doel heeft het vergroten van de kennis van technisch opgeleide mensen. Om hen uiteindelijk voldoende bagage mee te geven om het vak van werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren. Wij zijn deze training gestart vanuit de wetenschap dat de werkvoorbereider een cruciale rol heeft in het succesvol voorbereiden en uitvoeren van projecten. Wij signaleerden vooral de behoefte van de industrie aan werkvoorbereiders die in staat zijn om faal-kosten te reduceren door betere planning en calculaties. Maar ook om beter te leren begrijpen wat de zorg van de klant is. Om zodoende aansluiting te vinden bij zijn onderhoudsplan of project-doelstelling.

 

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor mensen met enige ervaring als Werkvoorbereider in de industrie, Bouw en Techniek. Doel van deze opleiding is het vergroten van de kennis van technisch opgeleide mensen om uiteindelijk hen voldoende bagage mee te geven om het vak van werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren. Alle elementen van het vakgebied komen aan de orde. We zullen specifiek stil staan bij de disciplines Costcontrols en Planning. Omdat dit elementaire kennisgebieden zijn in een project die een project succesvol maken of juist niet. Aan het eind van de opleiding zijn de deelnemers in staat om het werkvoorbereidingswerk ten aanzien van onderhoud, turnarounds en projecten op een andere manier in te vullen dan dat zijn gewend zijn.

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
188 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
267 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
373 bekeken | 0 reacties
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.