Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

BLENDED LEARNING


Leren en werken zijn uit elkaar gegroeid, het zijn twee aparte werelden geworden. Lang geleden leerden we vooral door te werken, het gilde systeem met de meester gezel verhouding is daarvan een mooi voorbeeld. De laatste vijftig jaar zijn leren en werken steeds meer uit elkaar getrokken. De meeste bedrijfsscholen zijn gesloten en onderwijsinstellingen leiden op.

Tegelijkertijd verandert de wereld van werk steeds sneller. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, disruptieve bedrijven zetten markten op hun kop. Hoe zorg je ervoor dat een investering in opleiding en training optimaal rendeert? En dat niet alleen de medewerker beter wordt van een opleiding maar dat ook de organisatie volop profiteert? Zodat je in staat blijft om als organisatie competitief te zijn in een snel veranderende markt.

Ons antwoord op deze vragen is eenvoudig. Breng leren en werken weer bij elkaar. Maak opleiden praktisch en pas het direct toe in de praktijk. Kortom maak gebruik van Blended Learning, een combinatie van online leren waren het kan, offline waar het moet en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

LT Group heeft een uniek samenwerkingsverband met opleider Enstin. Enstin is een innovatieve opleider die Blended Learning op een aantrekkelijke en effectieve manier toepast in ontwikkel- en veranderprogramma’s voor organisaties. Het zijn programma’s waarin verschillende werkvormen worden gebruikt: van heldere video’s, handige werkbladen, actionlearning in praktische workshops, e-books, uitdagende games, digitale toetsen tot en met direct in het werk toepasbare opdrachten. We gebruiken een digitaal platform dat deelnemers overal en op elk device direct toegang geeft tot hun cursus. We bieden adaptieve leertrajecten waarbinnen deelnemers op hun eigen niveau, eigen tijdstip en in eigen tempo kunnen leren, delen en toepassen.

Een belangrijk uitgangspunt wat LT Group en Enstin in hun programma’s hanteren is de 10-20-70 regel. Oftewel de verhouding tussen leren, delen, doen. Mensen verwerven nieuwe kennis en vaardigheden in deze verhouding. 10% verwerf je door te leren, 20% door kennis met elkaar te delen en 70% door te doen. Mede hierdoor levert een investering in opleiden niet alleen een betere medewerker op maar ook een betere organisatie.

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
2013 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
2661 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
2181 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
2111 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2019 LT Group, All right reserved.