Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Predictive Profiling

LT Group werkt nauw samen met een gerenommeerde organisatie op het gebied van gedragsindicatoren en de voorspelbaarheid van gedrag.

Deze werkwijze heeft een wetenschappelijke basis en wordt continue verbeterd in samenwerking met de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Universiteit Leiden.

Door uw medewerkers een vragenlijst in te laten vullen kunnen wij de gedragskenmerken vaststellen en hiermee ook de aangeboren kwaliteiten en de aangeleerde gedragskenmerken.

Is iemand commercieel in zijn/haar functie? Heeft hij de kwaliteiten om dit te leren?

Is iemand Analytisch in zijn/haar werk en is dat aangeleerd of van nature aanwezig?

Wij helpen u graag om beter inzicht te krijgen in het hoe en waarom mensen handelen. Dit kunnen wij ook koppelen aan profielen gericht op een bepaalde functie. Op deze manier kunnen wij meten in hoeverre iemand op een functie past en hoe succesvol hij/zij zal zijn in het uitvoeren van deze rol. De vragenlijst geeft inzicht in wat mensen doen in hun werk, waarop zij in het functioneren zijn gericht en waarvan zij energie krijgen. In die werkzaamheden zijn zij meestal goed en houden zij langer vol.

Niemand is 100% geschikt voor een bepaalde functie maar met de uitkomsten kunnen wij wel aangeven in hoeverre iemand te coachen is.

Rapportage in zogenaamde gedragsrollen.

  • Er worden 8 gedragsrollen onderscheiden die alle 8 door iemand worden ingevuld. 
  • Echter, meestal worden 2 a 3 rollen dominanter ingevuld en 2 a 3 rollen minder zichtbaar ingevuld. De dominante rollen geven weer wat iemand bij voorkeur doet; de minder aanwezige gedragsrollen geven weer wat iemand bij voorkeur liever niet doet.
  • Een lage rolscore betekent niet dat iemand dat gedrag niet zou kunnen laten zien; het geeft puur aan dat iemand in zijn werkgedrag hier primair niet op is gericht, hij/zij krijgt hier geen energie van.

Wat is toegevoegde waarde voor mij (als klant)?

  • Extra informatie om het risico van een verkeerde aanname te minimaliseren.
  • Een kwaliteitsverbetering van het selectieproces. Zorgen dat de mensen die je aanneemt ook het gedrag laten zien dat gewenst is, past binnen de organisatie en leidt tot het beoogde resultaat.
  • Dit leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing. Personeel doet niet alleen wat wenselijk is, maar het verloop zal ook terug gedrongen worden!
  • Het gewenste gedrag voor de functie in jouw organisatie wordt afgezet tegen het voorkeursgedrag van de kandidaat. Ontwikkel(on)mogelijkheden worden in kaart gebracht.
  • Direct inzicht of iemand gaat doen wat jij wenst en in hoeverre hij/zij zich tot het gewenste niveau kan ontwikkelen, welke begeleiding hij/zij daarin nodig heeft en hoe iemand adequaat aan te sturen.

Meer weten?

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Marijn de Pee - van Wel, HR Advisor. Telefoon 085 30 30 299 of e-mail: marijn@lt-group.org
Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
663 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
857 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
971 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
891 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2018 LT Group, All right reserved.