Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Innovatie

"Innovatiekracht start met inzicht in je organisatieprocessen, procesregie en slim samenwerken."

Innoveren

Voor veel bedrijven is innoveren nog niet vanzelfsprekend, maar wel noodzakelijk om aan innovatievermogen te werken. Tijd aangebroken voor een nieuwe blik, nieuwe focus en nieuwe strategie voor de economie van morgen. In de praktijk blijkt het echter lastig om effectief in te spelen op veranderingen en ideeën succesvol om te zetten naar innovatie. Wij initiëren en begeleiden trajecten waarin we samen met onze klant én haar relatie(s) meer inzicht krijgen in het innovatievermogen van de organisaties en in de samenwerking. Doel is te inventariseren hoe innovatiemanagement in de huidige situatie binnen de samenwerking tussen beide bedrijven wordt beoordeeld en waar de verbeterpunten en knelpunten liggen.

Start met de innovatiescan

Innoveren is meer dan vernieuwen alleen. Het is ook meer dan het creëren van een nieuw product of dienst. Om te komen tot inderdaad nieuwe productideeën, marktkansen of strategie die ook in de toekomst van betekenis zullen zijn is ondernemend gedrag nodig. Het gaat veelal om een co-creatie waar samengewerkt dient te worden. Wij hebben het vermogen tot het bedenken en faciliteren van nieuwe ontwikkelingen passend bij de bedrijfssituatie. Aan de hand van een presentatie geven we informatie aan een geselecteerde groep mensen en creëren zo draagvlak voor het traject. Vervolgens wordt binnen bedrijfs-keten in overleg een groep mensen gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Deze In2 scan geeft inzicht in (de beoordeling van) de huidige en de gewenste situatie. De resultaten worden zowel individueel als in de groep gedeeld. De In2 innovatiescan helpt organisaties die hun innovatiemanagement willen verbeteren. De rapportage van de In2 scan geeft zeer bruikbare informatie over de verbeter punten en knelpunten op operationeel, tactisch en strategisch niveau en zet aan tot actie. Meer informatie.

Meer weten?

Voor Specialistisch innovatie advies werkt LT samen met Sigrid Orgers-Barten- Innovatie deskundige. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Marijn de Pee - van Wel, HR Advisor. Telefoon 085 30 30 299 of e-mail: marijn@lt-group.org

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
663 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
857 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
971 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
891 bekeken | 0 reacties
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2018 LT Group, All right reserved.