Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Organisaties beter, innovatiever en succesvoller maken

LT Group is een kennis- en adviesbureau met diensten als detachering, managementadvies, werving & selectie, payroll en alles aangaande de arbeidsmarkt binnen de techniek. Dit doen we onder de labels Professionals, Academy, Consultancy en Projects.

Met veel toewijding en enthousiasme voor de techniek en de mensen binnen deze branche zijn wij in 2010 gestart. Gedreven door een passie voor het boeien en binden van de juiste professionals én het optreden als sparringpartner voor onze klanten. Met de juiste ondersteuning, ambitie en betrokkenheid. We beschikken over ruime ervaring binnen de dynamische offshore-, energie-, industrie en chemiebranche.

Meetbaar resultaat

“Wij boeien, binden, trainen en bemiddelen professionals met als doel verbetering/vooruitgang van zowel de opdrachtgever als de professional zelf.”

Dagelijks dragen onze professionals actief bij aan het succes van projecten en daarmee aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. Goed opgeleide technisch specialisten met kennis van de branche en passie voor hun werk. Met de professionals die direct of als zzp-er voor ons werken hebben wij een netwerk om ons heen van ervaren en gedreven mensen met potentie, wilskracht en vakkennis. Door deze mensen te begeleiden en op te leiden blijft hun kennis up-to-date.

Een tijdelijk project of een functie met uitzicht op vast dienstverband? Wij hebben jarenlange ervaring in de techniek en de arbeidsbemiddeling en kunnen door deze ervaring de wensen van onze klanten combineren met de wensen van onze medewerkers.

In een groeiend bedrijf dat zich richt op de technieksector is altijd van alles gaande. Wij spreken elke dag kandidaten en klanten die voor ons een grote inspiratiebron vormen. Vol inspiratie en enthousiasme vertellen wij u graag over onze diensten, vacatures en professionals.

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
2014 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
2662 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
2181 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
2112 bekeken | 0 reacties
Bedrijfsprofiel LT Group

 

 

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2019 LT Group, All right reserved.