Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

LT PROJECTS

De projectwereld is snel aan het veranderen. Het aantal technici met uitgebreide projectervaring neemt gestaag af door de uitstroom van de babyboomers. Instroom van nieuwe technici is gering terwijl het aantal hoog opgeleide bedrijfsjuristen, controllers en andere disciplines in de periferie van het project juist toeneemt.

Deze toename van hoog gekwalificeerde medewerkers met ieder hun eigen specialisme leidt er niet altijd toe dat projecten efficiënter worden, wel complexer. De verschillende disciplines zoals planning & scheduling, contract engineering, engineering, procurement, cost control, work preparation, document control, uitvoering, QA/QC, veiligheid en afronding vragen ieder hun eigen plek in de projectorganisatie en het geheel vereist een andere manier van communiceren.

Wij weten als geen ander wat kritische functies zijn en hoe industriële projecten moeten worden uitgerold. Wij hebben verschillende ervaren project- en constructiemanagers voor ons werken die ingezet kunnen worden.

Voor u als opdrachtgever bieden wij projectservices aan. Dat houdt in dat wij voor u het gehele project kunnen bemensen. Dus naast de projectleider leveren wij dan ook de Planner, QA/QC, Document Controller, Project Secretariaat en aanverwante functies. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een windmolenpark gaat bouwen en alleen in de zomer een team nodig heeft. Of het projectmatige groot onderhoud aan uw installaties. Zomaar een paar voorbeelden waarbij wij u kunnen ontzorgen.

Meer weten over LT Projects? Neem gerust contact met ons op

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
2013 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
2661 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
2181 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
2112 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2019 LT Group, All right reserved.