Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Strategie

Uw strategie in lijn met functies en vaardigheden

De sleutel tot een succesvolle organisatie is in handen van betrokken medewerkers. Medewerkers die zich bewust zijn van hun persoonlijke bijdrage aan de strategie. Samen met het management van organisaties maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever (samen)werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Ons advies baseren we mede op wetenschappelijke onderzoeken. Daarmee geven we inzicht in hoe functies in lijn komen met de vaardigheden van uw mensen en uw strategie.

Wij helpen organisaties te groeien in de veranderende wereld. Onze methodiek gaat uit van vertrouwen als belangrijkste ingrediënt van groei. Om dat te bereiken zorgen we dat; je belofte, je product en je mensen optimaal op elkaar zijn afgestemd. In onze ogen de basis voor een succesvolle organisatie. In de praktijk worden beloftes vaak gemaakt, zonder goed na te denken of deze überhaupt kunnen worden nagekomen. Op directieniveau bij het formuleren van businessplannen (bijvoorbeeld: Klant Centraal), maar ook bij beloftes die in de dagelijkse praktijk door medewerkers worden gemaakt aan collega’s of klanten (bijvoorbeeld, u wordt teruggebeld). Internet zorgt voor transparantie, een zeer mondige consument en nieuwe vormen van concurrentie, waardoor organisaties veel kritischer bekeken worden voor wat betreft hun beloftes en waardoor het vertrouwen steeds vaker onder druk staat. En vertrouwen is de basis van elke interactie, communicatie en relatie. Tussen mensen én organisaties.

Aan de hand van het door LT Group ontwikkelde model wordt de organisatie een spiegel voorgehouden rondom deze zaken.

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
189 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
267 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
374 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.