Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Werkvoorbereider in een nieuw perspectief!


 

PERSOONLIJKE GROEI

Van iedere deelnemer wordt zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsplan besproken. In het plan komen de harde- en zachte competenties aan de orde welke verwacht worden van een werkvoorbereider. De opdrachtgever heeft aangegeven in welke mate de competenties benodigd zijn. Op basis van gesprekken en testen wordt door LT Group bepaald waar de deelnemer zich in het veld bevindt. Dit niveau wordt afgezet tegen het gewenste niveau voor de functie dat door de opdrachtgever is ingevuld. Hieruit is een GAP analyse te maken waarbij de deelnemer naast de verplichte 2 basismodules tevens aanvullende modules kan volgen teneinde de GAP te dichten.

 

EEN VOORPROEFJE

Nieuw item

Mijn nieuwe item

OVER DE CURSUS

Voor werkvoorbereiders hebben wij een cursus opgesteld welke als doel heeft het vergroten van de kennis van technisch opgeleide mensen. Om hen uiteindelijk voldoende bagage mee te geven om het vak van werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren. Wij zijn deze training gestart vanuit de wetenschap dat de werkvoorbereider een cruciale rol heeft in het succesvol voorbereiden en uitvoeren van projecten. Wij signaleerden vooral de behoefte van de industrie aan werkvoorbereiders die in staat zijn om faal-kosten te reduceren door betere planning en calculaties. Maar ook om beter te leren begrijpen wat de zorg van de klant is. Om zodoende aansluiting te vinden bij zijn onderhoudsplan of project-doelstelling.

 

VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld voor mensen met enige ervaring als Werkvoorbereider in de industrie, Bouw en Techniek. Doel van deze opleiding is het vergroten van de kennis van technisch opgeleide mensen om uiteindelijk hen voldoende bagage mee te geven om het vak van werkvoorbereider goed uit te kunnen voeren. Alle elementen van het vakgebied komen aan de orde. We zullen specifiek stil staan bij de disciplines Costcontrols en Planning. Omdat dit elementaire kennisgebieden zijn in een project die een project succesvol maken of juist niet. Aan het eind van de opleiding zijn de deelnemers in staat om het werkvoorbereidingswerk ten aanzien van onderhoud, turnarounds en projecten op een andere manier in te vullen dan dat zijn gewend zijn.

Recente artikelen
op6-2-2018 15:53
2013 bekeken | 0 reacties
op18-1-2018 11:56
2661 bekeken | 0 reacties
op30-11-2017 14:13
2181 bekeken | 0 reacties
op7-11-2017 13:43
2112 bekeken | 0 reacties
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2019 LT Group, All right reserved.