Vacatures voor professionals

 

Vacatures in een dynamische omgeving

 

vacatures in de techniek

Werving en selectie

Ook voor de werving en selectie van uw vaste medewerkers kunt u bij ons terecht. We stellen samen met u een wervingsprofiel vast waarbij wij uiteraard ingaan op de functie zelf maar ook op de soft skills die nodig zijn voor het succesvol invullen van uw vacature. We werken doeltreffend en op basis van heldere afspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze werkwijze

Na een uitgebreid en diepgaand intakegesprek, gaan wij direct aan de slag. Wij maken hierbij gebruik van onze praktische kennis van de markt. Maar natuurlijk ook van ons sterke netwerk. Deze unieke wervingskracht maakt ons een betrouwbare partner voor het vinden van uw vaste personeel.

Iedere kandidaat krijgt een uitgebreid diepte-interview waarbij uw harde en zachte criteria centraal staan. Cruciaal is de match met uw bedrijfscultuur. De belangrijkste reden dat medewerkers binnen een jaar vertrekken is namelijk een mismatch met de bedrijfscultuur. Wij besteden hier dan ook extra aandacht aan. Indien gewenst kan tijdens de procedure ook gebruik gemaakt worden van tests. En natuurlijk kunt u erop rekenen dat wij referenties natrekken.

Direct contract of via payroll

Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan kunt u deze kandidaat direct een (tijdelijk) contract aanbieden. Wilt u extra zekerheid om te bepalen of u wel de juiste persoon gekozen heeft? Wij bieden u ook de mogelijkheid om de kandidaat bij u te laten starten terwijl hij of zij nog bij ons op de loonlijst staat. U kunt de kandidaat dan eerst in de praktijk beoordelen voordat u hem of haar daadwerkelijk in dienst neemt. Meer over payroll

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Recente artikelen
op7-11-2017 13:43
58 bekeken | 0 reacties
op2-10-2017 10:48
224 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 8:35
188 bekeken | 0 reacties
Zakendoen met een uitzendbureau?
Zorg dan dat u én het uitzendbureau zich aan de regels houden. Deze checklist helpt u een uitzendbureau te selecteren, en om zelf op een eerlijke en veilige manier met uitzendkrachten aan de slag te gaan.
op1-8-2017 12:07
267 bekeken | 0 reacties
Waar gaan de meest recente nieuwsflitsen over het algemeen over? Flexibilisering bereikt een hoogtepunt. Meer ZZP’ers dan ooit. Ouderen komen steeds moeilijker aan het werk. Technologische ontwikkelingen zorgen voor minder aanbod van werk. Robots die samen gaan werken met mensen. Of juist andersom?
op14-7-2017 8:41
373 bekeken | 0 reacties

 

Voor vragen over onze dienstverlening, vragen over vacatures, vragen over advies op maat; Neem alstublieft contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil u graag per e-mail passende vacatures ontvangen die aansluiten bij uw profiel?

Maak job search agent

Aanmelden nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Heijplaatstraat 1b
3089 JB Rotterdam

085 - 30 30 299

info@lt-group.org

© Copyright 2017 LT Group, All right reserved.